Jubileumconcerten 12 en 13 oktober 2024

In 2024 is het alweer 10 jaar geleden dat de Oirschotse koren Carpe Diem en Singing Voices fuseerden en gezamenlijk Mixed Voices vormden. Dit zal worden gevierd met een aantal jubileumconcerten op zaterdagavond 12 oktober en zondagmiddag 13 oktober 2024 in Dorpshuis Hart van Spoordonk.

Het thema van deze concerten is ‘Music… uit het hart’. Dit heeft een dubbele betekenis: we zingen vanuit het hart en we zingen vanuit het gebouw ’t Hart (van Spoordonk).

Aanvankelijk is er gekozen voor twee concerten, op zaterdagavond 20.00 uur en op zondagmiddag 14.00 uur. Omdat de belangstelling binnen de eigen gelederen van de zanggroep zo groot was, is er besloten om een derde concert toe te voegen op zaterdagmiddag 14.00 uur.

Kaarten voor deze middaguitvoering zijn beschikbaar à 10 euro per stuk. Een entreebewijs is inclusief koffie of thee met jubileumlekkernij in de pauze.

Mocht je dit zaterdagmiddagconcert van Mixed Voices willen bijwonen, stuur dan snel een mailbericht naar concert@zanggroepmixedvoices.nl.

Schikt dit tijdstip niet, maar wilt u het concert eigenlijk niet missen, dan willen we u graag op de reservelijst zetten voor één van de twee andere uitvoeringen. U kunt dit aangeven in een bericht naar hetzelfde mailadres.

Graag tot ziens in ’t Hart!

We hebben er zin in …………….